maanantai 4. elokuuta 2008

Back to business ja muita kliseitä.

Taukoa on taas pidetty erinäisistä syistä (eikä vähimpänä se, että kävimme poikakaverin kanssa lähes eron partaalla ja laihdutus oli viimeisenä ajatuksissa) ja terveelliset elämäntavat heitetty kaivoon viikoksi. Pakko palata ruotuun ennen kuin olen tuhonnut kesän saavutukset. Voi miksi en voi kuulua niihin, jotka purkavat stressiä liikunnalla ?

6 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Kiva kuulla taas sinusta! Pelkäsin jo että olet kadonnut kokonaan. Ei muuta kun tsemppia jatkoon. Laitoin linkin blogiini, sopiiko?

Anonyymi kirjoitti...

Älä luovuta vaan pinnistele, kyllä se siitä. Tsempitän minäkin täältä käsin parhaani mukaan =)

Anonyymi kirjoitti...

Jos suututtaa, kannattaa riehua ja paiskoa tavaroita, huomaamattakin kuluu energiaa ;) täälläkin oltiin jo huolissaan, että eikai blogi tyssännyt, mutta kiva kuulla taas kuulumisia ! t. rouva 85kg

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi! =( No mutta nyt sitten uudella sykkeellä ja ilon kautta. Toivottavasti olette saaneet ongelmat selvitettyä. Rakkaus on tärkeintä =)

Possu kirjoitti...

Kiitos kaikille, kiva että jaksatte kannustaa =) Kyllä mä täältä vielä nousen =D

Anonyymi kirjoitti...

Löysin sivuillesin jotenkin googlen kautta kun yritän etsiä laihdutusvinkkejä netistä....! Kuin omaa elämäänsä lukisi. Oikein alkoi naurattaa kun lössötän tässä sohvalla kannettava sylissä ja pepsimax lasi kädessä ja kuvittelen jotenkin itseni laihtuvan kun luen netistä kaikkia hyviä vinkkejä miten se voisi tapahtua.
Onnea laihdutukseen sinne johonkin, mukava kuulla että siellä on ihan samanlaisia ihmisiä kuin mikä eikä kaikki oo vaan sellasia aerobicktyttöjä.

Kyllä tää pepsimax on vaan niin hyvää!